POLITYKA PRYWATNOŚCI


1. Administratorem Twoich danych osobowych jest: PBW Fortis Dominika Igielińska z siedzibą we Wrocławiu (53-426) przy ul. Jemiołowej 68/8.
2. Nie powołaliśmy inspektora ochrony danych, ale w razie potrzeby, w tematach związanych z przetwarzaniem danych osobowych możesz się z nami skontaktować pod adresem e-mail: fortis@post.pl
3. Twoje dane osobowe będą przez nas przetwarzane przez okres 1 miesiąca od chwili złożenia przez Ciebie zapytania bądź zakończenia umowy współpracy.
4. Masz prawo dostępu do treści swoich danych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu a także prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie.
5. Przysługuje Ci również prawo do wniesienia skargi do UODO, jeżeli uznasz, że przetwarzanie Twoich danych dokonywane jest z naruszeniem przepisów ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych.
6. Twoje dane będą w naszych serwisie przetwarzane w sposób zautomatyzowany, a Twoja działalność na stronie będzie podlegała profilowaniu.
7. Twoje dane osobowe będą udostępnianie Stanom Zjednoczonym, gdzie zlokalizowane są nasze serwery. Stany Zjednoczone zostały uznane za podmiot zapewniający odpowiedni poziom ochrony na podstawie decyzji Komisji Europejskiej – Tarcza Prywatności."


KONTAKT z Fortis

BIURO:

ul. Szczecińska 5 lokal 19-21 54-517 Wrocław

SIEDZIBA:

ul. Jemiołowa 68 lokal 8 53-426 Wrocław

DYREKTOR ZARZĄDZAJĄCA:

Dominika Igielińska

tel. kom. 506 097 185

KIEROWNIK BUDÓW:

INŻ. Rafał Wiatrowski

tel. 506 018 492

SEKRETARIAT:

Magdalena GREC

tel./fax (071) 352 09
tel. (071) 352 08 99